Actie NO.14

True art Of Giving x Because We Carry

Alweer de 14e actie van True Art Of Giving. Deze keer gaan we al onze liefde en energie inzetten voor Because We Carry. 
We gaan even terug naar waar het allemaal is begonnen. Terug naar de eerste actie die ook voor Because We Carry was. We zamelden geld in voor moeders en hun kleintjes op de vlucht en dat gaan we nu weer doen. Ik ben op dit moment zelf op Lesbos en neem je even mee naar hoe de situatie in Griekenland op dit moment is: 

In het kamp in Lesbos kan je één keer per dag eten voor de hele dag ophalen, in een zogenaamde “food line”. Door een grote toename van mensen in het kamp de laatste weken zijn deze food lines erg druk, mensen staan lange tijd in de hitte te wachten.
Het eten is niet voedzaam, niet lekker en niet gezond. Mensen krijgen niet binnen wat ze nodig hebben, laat staan als zwangere vrouw, net bevallen moeder of kind in de groei. Daarnaast is er onlangs een nieuwe regel ingegaan, waarin alleen mensen in hun asielprocedure hier eten kunnen ophalen. Als je afgewezen bent, of je verblijfsvergunning hebt gekregen, val je dus buiten de boot. Op het moment gaat dit om ongeveer 500 mensen die in het kamp wonen, maar geen eten meer krijgen. Ook bij deze groep zitten zwangere vrouwen en kinderen. We vinden het daarom extra belangrijk om deze tassen uit te delen. Echte voeding, voor deze speciale groep, die het zó nodig heeft. In Athenen staat de telefoon roodgloeiend en op Lesbos staan rijen vol met moeders die hulp vragen. 

Ik wil weer helpen, zodat we zoveel mogelijk moeders gezonde voeding kunnen geven. Maar dat kan alleen SAMEN  met jullie! 

Doe je mee met alweer de 14e veiling van True Art Of Giving? Vul het formulier dan in onder de knop doneer jouw item, hier op de website.
Heb je vragen? Mail dan naar hello@trueartofgiving.com

Liefs Kaatje 

Doneer voor actie no. 14Actie NO.13 TAOG X GIRO555

Oh yes! We did it!

Samen, samen met jullie allemaal hebben we dit onwijs mooie bedrag opgehaald voor GIRO555. Het was een week die we nooit zullen vergeten. Het was een rollercoaster waar iedereen in mee bewoog. Het was een moment waarin we samen zijn gaan staan. We hebben onze krachten gebundeld en we hebben laten zien dat we samen groots verschil kunnen maken voor een ander. We hebben gegeven, ieder op zijn eigen manier.

Een mega dank je wel voor iedereen.

Liefs team True Art Of Giving

Volg ons op Insta @trueartofgivingNO.13 TRUE ART OF GIVING X GIRO 555

Op woensdag 15 februari zullen onder meer Goldband, DI-RECT, Kris Kross Amsterdam, Frenna, Bilal Wahib, Sigourney K, LAKSHMI, Iris Hond, Glen Faria en Jaïr, Raffie en Ammar Taher het podium betreden tijdens het ‘True Art of Giving X Giro555’ benefiet in Cultuurdorp Westergas, Amsterdam. De artiesten komen samen in actie voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië.

De situatie in Turkije en Syrië is hartverscheurend, een humanitaire ramp van ondenkbare grote. Samen met Giro555 en Westergas brengen we tijdens het benefiet met muziek en dans de mensen samen. Er zal ruimte zijn voor rouw, maar ook voor veel plezier en we zorgen voor een stukje bewustwording. Ik ben enorm trots dat zoveel Nederlandse artiesten zich inzetten tijdens het benefiet en vind het enorm bijzonder dat we de waanzinnige Syrische danser Ahmad Joudeh, het Arabian Flavour Night Team op het podium welkom mogen heten, zeer getalenteerde dansers met een prachtig verhaal, en er is nog zoveel meer.

Tickets voor het benefietconcert zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.gashouder.nl.

De volledige opbrengst gaat naar Giro555.

Maar, naast het concert zal er natuurlijk ook een veiling plaatsvinden zoals je van ons gewend bent. Volg de link als je jouw mooiste item wil doneren.
https://trueartofgiving.com/doneer/doneer-artwork/

Mocht je naar het concert willen komen? Koop dan hier je kaartje.
Lukt het jouw niet te komen? We zullen ook gaan live-streamen.

Mocht je alleen een donatie willen doen dan kan dat ook via deze link.
https://trueartofgiving.com/doneer-geld/

Wij zijn waanzinnig trots en dankbaar voor de mogelijkheid om op deze manier, samen, in actie te kunnen komen.

Liefs,
Kaatje & Team True Art Of Giving

Doneer jouw itemGEHACKED: Instagram

In de nacht van woensdag 17 november zijn we gehacked. ruim 10.000 volgers weg.
Een nieuwe pagina is aangemaakt op Instagram en vraag jullie dit massaal te gaan liken om zo nog grootser terug te komen.

Volg @Trueartofgivingofficial


No. 12

4.384,99 euro! Dat is wat jullie samen aan True Art Of Giving hebben gegeven met actie no12. Jullie support en vertrouwen komt binnen en vind ik echt te gek! 

De afgelopen 11 acties hebben we dat gedaan met online veilingen, video rapportages en exposities en is er al ruim 300000 euro verdeeld over prachtige stichtingen.

Ik voel aan alles dat het mijn missie is om anderen te helpen waar en wanneer ik kan. En mijn allergrootste droom, is om dat samen met jullie via True Art of Giving te doen. Door onze krachten te bundelen, hebben wij het vermogen om echt groots verschil te maken voor een ander.

De opbrengsten van de afgelopen 11 acties zijn allemaal direct naar het goede doel gegaan waardoor we  geen financiële basis voor TAOG hebben gecreëerd. Het is een enorme stap voor mij om te vragen, maar dit keer is TAOG het goede doel zelf. Zonder financiële support kunnen we niet verder en we willen zo graag de mooie plannen ontwikkelen die er zijn om nog grootser te kunnen geven met elkaar. 

Step by step komen we dichterbij. Dank voor jullie support. 

Doneer nu


No. 11

YES WE DID IT!!

Dankjewel allemaal!! Dit bedrag plus alle cadeaus, wat waanzinnig.

Door de C situatie waren we helaas niet in staat om eerder te komen. Maar uiteindelijk op woensdag 16 februari zijn we langs het AZC in Amsterdam gegaan. Met een gigantische bus vol cadeaus reden we het terrein op. Met een team van 10 vrouwen 
Sterk omhuld in lichtjes hebben we alle 500 bewoners iets liefdevols kunnen geven in deze donkere dagen. Het was echt een onwijs speciale avond dankzij jullie. 

Het kan zo simpel en zo dankbaar zijn. 

#thecircleofgiving 

Liefs Kaatje 

Doneer nu

Auction no. 10

Samen hebben we dit weer voor elkaar gebokst en kunnen we samen helpen daar waar hulp nodig is. 
Dit keer heb ik gekozen voor Stichting Vluchteling. Een organisatie die nu nog steeds on the ground aan het helpen is. Duizenden families, opa’s, oma’s, vaders, moederen en kinderen die alles verloren hebben en die op zoek zijn naar nog een klein beetje veiligheid. Stichting Vluchteling probeert deze veiligheid in welke vorm dan ook te geven. En dat is waar deze mensen recht op hebben. Het allerliefst had ik graag zelf ‘on the ground’ willen helpen’, al is het maar aan iemand een schouder geven om even op te steunen. Maar deze mogelijkheid is daar nu niet. Hopelijk wel weer in de toekomst. 


Auction no. 9

De negende actie is geweest en wat was het mooi! Deze negende actie, die ik klein wilde houden door alleen te kiezen voor kunst is uiteindelijk zo mooi, groot geworden. De opbrengst ging deze keer naar Stichting de Vrolijkheid. Een prachtig organisatie die in samenwerking met professionele kunstenaars wekelijks meer dan 100 kunstprojecten op de 25 azc’s in Nederland organiseert. Zij investeren hiermee in de ontwikkeling en empowerment van kinderen, jongeren en hun ouders.

@eloiyoussef creëerden samen met @kroon31bs een prachtig, kwetsbaar lied. @stevenvanlummel en @yousefgnaoui schilderen met Marilia een kleurrijk schilderij. En @byborre maakten samen met Sonia een waanzinnige broek. De video’s van Wallid, Marilia en Sonia, zo puur en zo kwetsbaar. De bijzondere gesprekken die gevoerd werden en de kunst die samen werd gecreëerd kwamen binnen bij mij en hopelijk ook bij jullie.TRUE ART OF GIVING EXPOSITIE

Al maanden lang hebben we ons niet kunnen onderdompelen in kunst en daar bovenop vieren we dat True Art Of Giving nu officieel een stichting is. We zochten naar een mooie manier om dit te doen en het werd de True Art Of Giving Expositie. Zaterdag 3 juli werd in de Loft van de A’dam Toren in Amsterdam onze eerste True Art Of Giving expositie geopend. Een plek waar we verbonden en vierden en waar Wallid, een jongere uit het AZC uit Almere zijn eerste optreden ooit heeft gedaan in de Loft van de @adamtoren. Blij en ontroerd was hij en wij ook. En dat hebben we samen kunnen geven. Van 12.00 tot 17.00 kan iedereen die dag gratis naar de expositie komen. Tussen 15.00 en 16.00 creëren we een bijzonder moment. Wallid, de jongen uit de video met Eloi zal zijn eerste rap optreden ooit geven! En Kaatje zal vertellen over deze 9e veiling, de afgelopen jaren van True Art Of Giving en haar missie. Een aantal van de gedoneerde werken zullen live te zien zijn. Er is ruimte waar iedereen van jong tot oud, zijn eigen kunstwerk mag komen maken. En de drie prachtige portretten geschoten met Eloi Youssef, Sef & Steven van Lummel en Borre Akkersdijk die kunst maken en in bijzondere gesprekken belanden met Wallid, Marilia en Sonia, die wonen op het azc in Almere, zullen te bewonderen zijn. Meld je aan via onderstaande link.