Acties
GEHACKED: Instagram

In de nacht van woensdag 17 november is ze gehacked. Het is bizar en ik begrijp er echt helemaal niets van. Ik ben boos geweest, uren lang achter de computer gezeten om ons account weer terug te krijgen, aangifte gedaan bij de politie en nu vooral gefrustreerd en leeg. Maar dit lost niets op. Ik heb besloten om niet langer te wachten. Hup, schouders eronder, blik vooruit en weer door. Ik heb een nieuwe pagina aangemaakt op Instagram en vraag jullie dit massaal te gaan liken om zo nog grootser terug te komen.


No. 12

4.384,99 euro! Dat is wat jullie samen aan True Art Of Giving hebben gegeven met actie no12. Jullie support en vertrouwen komt binnen en vind ik echt te gek! 

De afgelopen 11 acties hebben we dat gedaan met online veilingen, video rapportages en exposities en is er al ruim 300000 euro verdeeld over prachtige stichtingen.

Ik voel aan alles dat het mijn missie is om anderen te helpen waar en wanneer ik kan. En mijn allergrootste droom, is om dat samen met jullie via True Art of Giving te doen. Door onze krachten te bundelen, hebben wij het vermogen om echt groots verschil te maken voor een ander.

De opbrengsten van de afgelopen 11 acties zijn allemaal direct naar het goede doel gegaan waardoor we  geen financiële basis voor TAOG hebben gecreëerd. Het is een enorme stap voor mij om te vragen, maar dit keer is TAOG het goede doel zelf. Zonder financiële support kunnen we niet verder en we willen zo graag de mooie plannen ontwikkelen die er zijn om nog grootser te kunnen geven met elkaar. 

Step by step komen we dichterbij. Dank voor jullie support. 


No. 11

YES WE DID IT!!

Dankjewel allemaal!! Dit bedrag plus alle cadeaus, wat waanzinnig.

Door de C situatie waren we helaas niet in staat om eerder te komen. Maar uiteindelijk op woensdag 16 februari zijn we langs het AZC in Amsterdam gegaan. Met een gigantische bus vol cadeaus reden we het terrein op. Met een team van 10 vrouwen 
Sterk omhuld in lichtjes hebben we alle 500 bewoners iets liefdevols kunnen geven in deze donkere dagen. Het was echt een onwijs speciale avond dankzij jullie. 

Het kan zo simpel en zo dankbaar zijn. 

#thecircleofgiving 

Liefs Kaatje