Over True Art of Giving

True Art Of Giving is ontstaan in de winter van 2017. Met een klein clubje inspirerende ondernemende vrouwen is er een start gemaakt van dit onwijs bijzondere collectief. Er ontstond een online veiling met bijzondere items van creatieve ondernemers. Allemaal producten met een eigen verhaal. Het werd een hit, zijn we al twaalf acties verder en hebben we samen 300.000 euro opgehaald en gedoneerd aan goede doelen. We groeien elke editie weer. Elke veiling sluiten vertrouwde ondernemers aan maar ontmoeten we ook weer nieuwe bijzondere donateurs die zich aan True Art Of Giving willen verbinden. Dat is zo waanzinnig om te zien en daar zijn we trots op!


Visie
Wij geloven in de kunst van het geven. De kracht van het geven. Het helpen een ander te ontdekken hoe krachtig geven is. Wat het kan betekenen voor jou als individu maar ook voor de ander. Dat je door middel van geven echt iets positiefs kan bijdragen aan jezelf en aan een ander zijn leven.  Door samen te komen, samen te geven en onze krachten te bundelen, hebben wij het vermogen om echt groots verschil te maken voor een ander. En dat is onze missie in het leven. 

If you see someone without a smile, give them yours ~
Dolly Parton


Missie 
Samen verschil maken en samen in staat zijn bergen te verzetten en het leven van een ander (mens, dier en natuur) draaglijker maken, dat is onze missie. Dit gaan we doen door middel van financiële ondersteuning maar ook door daadwerkelijk ter plekke helpen in binnen- en buitenland zijn. 

Wat is begonnen bij iets kleins willen wij nu uitbreiden naar echt iets groots. 
Ons doel met True Art of Giving is een platform te creëren waar je geïnspireerd kan raken om je eigen leven en dat van een ander betekenisvoller te maken door middel van geven. Waar mensen zich verenigen, zich ontplooien, groeien, verbinden en elkaar bij te staan. Er voor elkaar te zijn, voor elkaar te zorgen en om elkaar te geven, met oog voor elkaar en de aarde.